Ev hanımlarının imdadına "ÜTÜCCÜ"yetişti :)

Hepimiz ütü yapmaktan yakınır,oflaya puflaya alırız ütüyü elimize bitene kadar da tek tek sayarız.Haydi az kaldı,bitecek ve bittiiii!! 


Bu çileyi hayatımızdan çıkarmak için ÜTÜCCÜ yetişti arkadaşlar.İyi ki de geldi,hoşgeldi:))


Peki nasıl bir iş akışı var;biraz bilgilendirmek istiyorum..



Üyelik sözleşmenizde belirlediğiniz hizmet gününde çağrı merkezimiz sizi önceden arayarak teslim saatini sizinle birlikte kararlaştırıyor ve kararlaştırılan saatte adresinize dağıtım elemanlarımızı yönlendiriyor.
Dağıtım elemanları ise önceden hazırladığınız ütülenecek eşyalarınızı gerekli kontrolleri sizinle birlikte yaparak özel ambalajlarla teslim alıyorlar. Buradan ütüleme fabrikalarına gelen ütülenecek eşyalar ayrı ayrı departmanlarda son derece hijyenik şartlarda kusursuz şekilde ütülenir ve kalite kontrol uzmanları tarafından incelendikten sonra paketleme departmanına gönderilirler.
Sadece ÜTÜCCÜ sistemine özel hazırlanmış port-bagaj ve lojistik ekipmanlarına yerleştirilen ütülü eşyalarınız tekrar adresinizde size teslim ediliyor.
İşte bu kadar :)

Peki güvenerek eşyalarımı teslim edebilir miyim? 
Elbette,giysilerinizi gözünüz kapalı gönderebilirsiniz.Çünkü,ütülenecek eşyalarınız sizden teslim alınıp tekrar size teslim edilene kadar geçen tüm aşamalarda ÜTÜCCÜ ve GENEL SİGORTA işbirliği ile güvence altına alınıyor.


İletişim bilgileri:  http://www.utuccu.com Tel:0212 267 1990

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...